افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۴۵ داروخانه دولتی در مشهد، عرضه‌کننده ۵۴ درصد داروی موردنیاز مردم

  • کد خبر: ۱۷۸۶۱۵
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۳
۴۵ داروخانه دولتی در مشهد، عرضه‌کننده ۵۴ درصد داروی موردنیاز مردم
سید‌علی جعفری نژاد گفت: حدود ۸۰۰ داروخانه در سطح مشهد فعال هستند که ۵۴ درصد گردش مالی عرصه دارو فقط در ۷ درصد داروخانه‌های شهر صورت بگیرد. این ۷ درصد نیز در واقع ۴۵ داروخانه دولتی هستند که به‌طور خاص در شرایط کمبود یک داروی خاص به عرضه‌کننده انحصاری آن تبدیل می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید‌علی جعفری نژاد رئیس انجمن داروسازان استان خراسان رضوی در نشست خبری خود که ظهر امروز با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، در تشریح مشکلات داروسازان مشهدی در تأمین و وصول مطالبات خود از شرکت‌های بیمه اظهار کرد: در حال حاضر، داروخانه‌داران در بین محدودیت شرکت‌های دارویی و بدحسابی بیمه‌گزاران گرفتار شده‌اند؛ به‌گونه‌ای که شرکت تولیدکننده به دنبال تسویه نقد داروست و این درحالی است که بیمه‌گزاران سه ماه از بدهی‌هایشان را هنوز پرداخت نکرده‌اند.

وی افزود: وقتی دارو فراوان باشد یعنی عرضه از تقاضا پیشی بگیرد، شرکت‌های دارویی راضی می‌شوند که دارو را به‌صورت شرایطی و با در نظر گرفتن تسهیلاتی عرضه کنند، اما در شرایط فعلی که دارو محدود است، این شرکت‌های تولیدکننده هستند که برای فروش شرط می‌گذارند تا اگر داروخانه‌دار، به‌صورت نقدی تسویه نکرد، آن‌ها هم دارو را عرضه نکنند.

رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، بیمه‌گزاران هم به بهانه چرخه مالی محدود، سه ماه از پرداخت بدهی‌ها عقب هستند. ثمره این وضع آن شده که بسیاری از داروخانه‌ها در آستانه تعطیلی هستند و اداره داروخانه از محل تسهیلات بانکی، تنها راهکار باقیمانده برای زنده نگه‌داشتن چرخه عرضه و تقاضا در عرصه دارو است.

داروسازان، بازنده اجرای طرح نسخه‌های الکترونیکی

وی ادامه داد: در دو سال گذشته، یکی از طرح‌هایی که تا حد زیادی به بیمه‌گزاران و مردم کمک کرد، طرح نسخه‌های الکترونیکی بود که جایگزین دفترچه‌های بیمه شد. با این حال، حقیقت این است که در شرایط کنونی، داروخانه‌داران ملزم هستند تا حداقل یک اپراتور را مخصوص تطبیق نسخه‌ها، ثبت کد دارو‌ها و مسائلی از این دست به کار بگیرند که این در داروخانه‌های شبانه‌روزی بیش از یک نفر است بنابراین، بنا بر آمار ما، به ازای هر نسخه، بیش از ۱۰ هزار تومان هزینه به داروخانه‌ها تحمیل می‌شود.

جعفری ‎نژاد در پاسخ به سؤالی با محوریت وضعیت موجودی و عرضه شیر خشک در داروخانه‌های مشهد نیز تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰، سه میلیون قوطی شیر خشک عرضه شده که در سال ۱۴۰۱ به سه میلیون و ششصدهزار رسیده درحالی که بازار، کمبود بیشتر را احساس می‌کند. دلیل این امر نیز توزیع غیرهدفمند است که باعث می‌شود به جای خانواده‌های دارای فرزند نوزاد، شیر خشک موجود بیشتر توسط صاحبان حیوانات خانگی خریداری شود.

وی تأکید کرد: در شرایط فعلی، حدود ۸۰۰ داروخانه در سطح مشهد فعال هستند که ۵۴ درصد گردش مالی عرصه دارو فقط در ۷ درصد داروخانه‌های شهر صورت بگیرد. این ۷ درصد نیز در واقع ۴۵ داروخانه دولتی هستند که به‌طور خاص در شرایط کمبود یک داروی خاص به عرضه‌کننده انحصاری آن تبدیل می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->